Update

Zo, mijn medicijnonderzoek is inmiddels voorbij. In 8 dagen €1250,- verdiend, dat is toch niet slecht als je bedenkt dat ik al die tijd opgeteld maar een paar uur aan onderzoekshandelingen hoefde te verrichten.

Verder is mijn reis nu betaald, er is geen weg meer terug. De planning is om 1 juni naar Vancouver te vertrekken en 30 mei (volgend jaar ;)) vanuit Toronto weer richting Amsterdam te vliegen. De immigratiedienst van de ambassade in Berlijn heeft mijn visumaanvrag inmiddels ontvangen, over ongeveer 4 weken zal ik als het goed is de papieren ontvangen.

Vandaag heb ik ook maar even de tandarts gebeld, het bleek dat ik in geen 4 jaar langsgeweest ben :o. Niet zo slim achteraf, nu zit ik met wat gebitsproblemen. Ik hoop dat ik geen maanden hoef te wachten voor een behandeling :pNu kan ik langzamerhand beginnen mijn paklijst samen te stellen. Mijn rugzak die al mijn spulletjes moet dragen is echter nog steeds kapot, ik zal mijn bonnetje eens op moeten zoeken om nog garantie te claimen. Grote kans dat dat bonnetje ergens diep in een doos op zolder weggestopt zit…

Dan nog de vraag of ik mijn laptop mee zal nemen… Hij zou erg van pas komen wanneer ik een tijd ergens zit maar ermee reizen is minder prettig. Verkopen van het apparaat moet echter wel een redelijke som geld opleveren, hij is net een paar maandjes oud.

One reply on “Update”

  1. Hoi Matthijs,

    wat leuk dat je lekker de wereld gaat verkennen op deze manier. Diep in mijn hart ben ik zelfs een beetje jaloers op je. Ik gun het je van harte, en maak er wat leuks van.
    Groetjes uit Assen – Ina
    (ook van Theo & Ralph)

Comments are closed.